Filter
Modalități de plată și primire a mărfurilor
 
Noi avem grijă ca procesul de cumpărare să decurgă rapid şi în condiţii maximal comode, de aceea perfecţionăm şi îmbunătăţim permanent modalităţile de plată şi livrare a mărfii.
 
Modalități de plată:
 
1.  Plata în numerar. 
2.  Plata cu card bancar. Carduri bancare: VISA/ VISA Electron și MasterCard sunt acceptate în toate magazinele Companiei AUTOMALL SRL
3.  Plata cu card bancar online. Cumpărăturile în magazinul-online pot fi achitate direct pe site. Vei fi direcționat automat pe pagina securizată, unde vei introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). AUTOMALL nu păstrează  nici un fel de detalii cu privire la card. 
4.  Plata cu card bancar curierului. Achitarea comenzii la livrare curierului printr-un terminal mobil. Plătiți întreaga sumă a comenzii doar cu cardul bancar. Plata parțială cu cardul și în numerar nu este posibilă.
5.  Plata prin transfer bancar. La achitare indicați codul cardului în nota de plată.
 
Modalități de primire a mărfii:
 
  • Ridicare personală:
 
! Comanda este rezervată 24 de ore din momentul plasării comenzii
! O comandă poate fi plasată la orice sucursală AUTOMALL. In cazul in care produsul nu se afla in stoc la sucursala selectata, va vom oferi sa il mutam acolo in cel mai scurt timp din alta sucursala.
 
  • Livrare:
AUTOMALL livrează comenzile Cumpărătorului cu amănuntul conform programului:
Pentru un program detaliat de livrare, vă rugăm să apelați:
 
  • Contact centru 14814
  • Magazin online www.automall.md la plasarea unei comenzi pentru livrare.